Estrid finns inte längre

Den 4 nov chockades jag av att min unga tik Estrid låg död på morgonen. Nu har det gått 14 dagar, chocken har lagts sig, men inte saknaden av denna fina hund och inte heller det ofattbara i det snabba händelseförloppet. Men jag är tacksam över att jag har syskonet Edvard och gamla fina Kira och framför allt att jag snabbt fick en lånehund som kompis till Edvard. Tack Marita, Wallwein´s kennel för lån av en superhärlig ”tröstehund” för oss alla 🙂

De var alltid i närheten av varandra dessa båda syskon, Estrid till vänster

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s