Valparna har kommit!

068

Det blev bara hanvalpar som föddes på internationella kvinnodagen 8 mars!

Tyvärr var den sista dödfödd, men det finns tre fina valpar och en mamma som mår alldeles utmärkt!

063

Alice har hunnit fylla 7 år och att det skulle bli en liten kull visste vi efter röntgen. Men tyvärr blev det ingen tik som jag hade hoppats på för framtidens avelsarbete i Alebäckens kennel. Alice är inte friröntgad på armbågar (1) och jag hade bestämt mig för att aldrig ta någon kull på henne. Något jag omprövat efter noga övervägande och efter att ha läst både diverse forskningsrapporter och aktuella index i olika släktled som bakgrund. Men framför allt är detta en tik som har meriter på både jakt och utställning, har aldrig under sitt nu sju-åriga liv varit sjuk och har A på höfter. Hon är mycket speciell för mig och jag ville så gärna ha en tik efter henne. Men nu blev det inte så utan enbart hanvalpar. Ni som är intresserade av någon i detta grabbgäng är hjärtligt välkomna att kontakta mig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s